Abe's Real Estate

Waarom lanceren mannen zichzelf, Anna Semenovich beantwoordt de vraag van het vrouwentorum

Welke vragen vragen alleen niet op het vrouwentje.Ru! In onze videotheek geven populaire bloggers en kunstenaars antwoorden op de meest vertrouwde onderwerpen.

We hebben Anna Semenovich, een populaire tv-presentator, zanger en actrice, een ander brandend probleem van ons forum. Onze lezer is geïnteresseerd in: waarom mannen zichzelf runnen?

Anna Semenovich vroeg zich af op dit onderwerp in onze video en zei dat dit verhaal over een man die zichzelf had gelanceerd, en van een vrouw veel eist, onthult in haar video op het nummer “Want”. Ze adviseerde onze kijkers om te kijken en te lachen.

Anna gelooft ook dat het niet de moeite waard is om aandacht te schenken aan mannen, je moet omgaan. Als naast een man

https://www.cornelius-rechtsanwalt.de/arbeitsrecht/

die er niet erg uitziet, zal er een slanke, mooie, succesvolle vrouw zijn, dan blijft er niets, zodra ze haar niveau bereiken en hetzelfde worden. Of je verdwijnt gewoon. “Als een man erg dronken was, bedoelt hij lui, dan kan hij zelfs ongezond zijn. Waarschijnlijk moet een man helpen, hem ondersteunen en proberen naar de sportschool te sturen, naar een voedingsdeskundige – laat hem zien in mijn voorbeeld, zoals je er goed uit kunt zien. Omdat nog steeds een slank lichaam gezondheid is, jeugd, is dit een goede potentie, dus run jezelf niet, mannen, en probeer er goed uit te zien, “anna adviseert.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Compare