Abe's Real Estate

Seks en menopauze 4 redenen blijven de seksleven

Het is geen geheim dat intieme nabijheid en orgasme positief van invloed zijn op de stemming, helpen bij het ontdoen van stress en zelfs een anesthetisch effect bezitten. Bovendien is het een uitstekende fysieke activiteit en het voorkomen van vasculaire ziekten. Waarom wordt met de leeftijd, vooral in de periode na de menopauze, seks in het leven van een vrouw minder wordt? Oorzaken kunnen worden onderverdeeld in twee groepen:

  1. Psychologisch: leeftijdsgerelateerde veranderingen kunnen het zelfrespect van vrouwen beïnvloeden. Het lijkt haar misschien dat ze niet zo mooi en aantrekkelijk is. Mannen zien ons echter volledig verschillende ogen en houden van het geheel, en niet voor de getagde buik of voorhoofd zonder rimpels. Op elke leeftijd, en in de periode van hormonale herstructurering is het vooral erg belangrijk om de gezondheid te behouden en zorgvuldig voor zichzelf te zorgen. Misschien met de hulp van een psycholoog en / of samen met een partner. Wees niet bang om om hulp te vragen, omdat het je zal helpen om zich beter te voelen.
  2. Fysiologisch: het verminderen van het niveau van hormonen heeft een impact op het hele lichaam waarin er een echte herstructurering is. Dit kan vergezeld gaan van vrij onaangename sensaties (getijden, zwakte, daling van de stemming, slapeloosheid, enz.) En deze sensaties kunnen voorkomen in de intieme zone. Je kunt

    echter met ze omgaan, en hier wenden we ons tot de reden nummer 2.

Het is niet nodig om onaangename sensaties te doorstaan

Tijdens de periode van de climax in de intieme zone kunnen droogheid en ongemak worden gevoeld, en soms zijn er pijnlijke sensaties tijdens de geslachtsgemeenschap. Deze symptomen mogen niet worden getolereerd, maar onmiddellijk contact opnemen met een specialist – het is wenselijk voor een gynaecoloog die u enkele jaren observeert. Een goede dokter zal alles in het werk stellen om het probleem op te lossen en terug te keren naar een comfortabele en pijnloze vreugde van gezonde seks. Als gevolg van de enquête kan de gynaecoloog een geschikte behandeling voorschrijven – in elk geval, individueel.

Er zijn veel middelen om te helpen omgaan met menofaressen. “Ovestin” is bijvoorbeeld een lokaal medicijn in de vorm van kaarsen en room, die helpt om het tekort aan oestrogeen te vullen. De gereedschapscontacten alleen met een intieme zone, daarom handelt het plaatselijk en heeft geen systemische blootstelling aan het lichaam. “Ovrestin” kan bijdragen aan de normalisatie van urineren en herstellen van normale microflora, waardoor de weerstand van de epitheliale cellen van de urinewegen tot infectie en ontsteking verhogen. Het kan dus helpen pijn te verminderen tijdens seksuele geslachtsgemeenschap en droogte en ongemak in de vagina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Compare