Abe's Real Estate

8 posities voor degenen die moe zijn van missionary en doggi-stijl

Je zit erop op de rug van tevoren op, zoals in de cartoon over de “paardenheuvel”, enigszins naar voren leunend, leunend op de ellebogen en je begint te bewegen. Bovendien is deze houding dat als je houdt van de gelijktijdige stimulatie van de anus, dan in deze pose heb je de mogelijkheid om de partner te vragen om het niet zonder aandacht te geven.

Sekspop

Als je dominantie en tegelijkertijd wilt spelen, dol op orale seks, deze houding voor jou. Sta op boven zijn gezicht, zodat hij je kan plezieren met tong, en je ving gewoon een buzz. Om hem plezier te geven in reactie, kun je enigszins naar voren leunen en zijn lul strelen. Meer gedetailleerde instructies, hoe een man op het gezicht te zitten, je kunt hier lezen.

Zitten!

In deze houding zit jullie allebei: hij lijkt de mogelijkheid om je goed te beschouwen, en je kunt met die snelheid en amplitude verhuizen die je leuk vindt. Zal beter zijn als hij op de achterkant van het bed of op de muur gooit, zodat de achterkant niet huilt. Voor diepere penetratie, wijkt u terug – in dit geval kan het uw clitoris gemakkelijk streven.

Oog in oog

Zeer vergelijkbaar met de vorige positie met het verschil dat de voeten van de partner in deze houding zijn weggelaten, alsof hij in een stoel zit (dat is, misschien zit hij erin), en de benen zijn verminderd. Meer intieme en “vanille” houding: hierin kunt u een niet-raffinage-seculier gesprek en kussen leiden.

Eerste Romein

Als je al een voors in orale seks bent geworden en je vindt het echt leuk, kun je proberen anale plezier te verbinden – zonder penetratie op hetzelfde moment. In het algemeen, als u of uw partner rimmen (anilingus) proberen, dan is het het beste om met deze houding te beginnen: om meer kussens onder de maag te bouwen . Verder denken we dat je zult omgaan. (En zo niet, hier is de instructie).

Wie is het geweldig van alles in de wereld?

Als jullie allebei graag voor de spiegel draaien, waarom combineer je dan niet een aangename? Als je een kleine sekservaring hebt, dan is het beter als de ‘axiale’ partner in staat zal zijn om op de muur te vertrouwen, zodat zonder ongelukken.

Been omhoog!

Het lijkt je misschien dat dit een variatie is van missionaire poses, maar het is niet haar: geen gevoelens, noch door uitvoering. Het idee is dat je partner zou moeten staan, en jij gaat liggen, zijn benen op zijn schouders gooien. Ja, de houding lijkt het eerst te comfortabel, maar geloof erin het is om eraan te wennen, en je zult doordringen. Dat wil zeggen, hij zal doordrenken. In het algemeen begreep u.

Naar voren kantelen

Een andere houding staande, die je niet 100% hebt geprobeerd. Nou, nu is het tijd. We denken niet dat je in detail moet schilderen wat je moet doen, maar we hebben twee waarschuwingen. Ten eerste, als u niet bijzonder flexibel bent, is het beter om niet naar de vloer te leunen, maar boven de tafel of het sildenafil kopen bed – zodat de hoek tussen de benen en het lichaam minder dan 90 graden is, maar niet “vouwen”. Ten tweede, laat de weg om terug te trekken – hoe goed deze houding ook was, het is er niet lang in.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Compare