Abe's Real Estate

6 vreemde dingen met wie mensen seks hebben

Van tijd tot tijd willen velen van ons ons seksleven diversifiëren.

Nieuwe houdingen, shows met dressing, seksspeeltjes, partnerwijziging — Varianten van massa. Denk dus aan gewone mensen.

Maar degenen die we je willen vertellen, gingen aan alle anderen om onze grenzeloze lust te bevredigen. En hun seksuele hobby’s kijken, om het mild, vreemd te zeggen.

En als onbeleefd, dan wil ik je vinger omdraaien om je vinger in de tempel te draaien en te schreeuwen, ongepast met obscene.

Kijk naar deze entertainment, waarvan de gedachte nauwelijks naar je hoofd kon komen.

Fiets

Favoriete lid van de klerk in grote steden, veel kinderen en adolescenten en inderdaad de meeste mensen. Een inwoner van Schotland Robert Stewart is ook enorm en oneindig geliefd op een fiets.

En nauwkeuriger om te zeggen — lovegra bijwerkingen Fiets zelf. Voor seks met de fiets stewart, twee slaapzaal voor slaapzalen, waar hij woonde, die op het meest inPortune moment was.

Maar het was absoluut niet beschaamd door Robert. Hij stopte slechts een seconde om te vragen wat hij werd gebracht en daarna — Onmiddellijk voortgezet, om te spreken, copuleren, zijn lul wrijven over het zadel van het ijzeren paard.

Hoeveel een manier om seks te hebben — Het raadsel, dat al zal worden opgelost door zijn aanwezige artsen.

Tafel voor picknick

Het zijn verschillende typen: voor een groot of klein bedrijf, voor het geven of bossen, houten of plastic. De lijst kan voor een lange tijd worden voortgezet, maar nu is het mogelijk om het te voltooien met dit artikel: voor seks of niet.

Weet je, zo’n typische ronde tafel met een gat in het midden, die is ontworpen voor een grote parasol. We hebben zo veel in het land.

Dus, zoals het bleek, is het gat niet alleen ontworpen voor de paraplu. In zijn ervaring bleek het een 30-jarige Amerikaan, waarschijnlijk geïnteresseerd en wat er zal gebeuren als… Meestal start de catastrofe.

Maar hier gebeurde het niet. Integendeel, de man vond het leuk om seks te hebben met zijn eigen picknicktafel, die hij het vier keer kon doen, en zelfs vijf keer per dag.

Een onschadelijke viezerik die zijn passie voor de drempel van het huis niet heeft verdiend, passeerde een zeer observationele buurman, die dit spektakel wordt geamuseerd.

En toen hij stopte, wendde hij onmiddellijk naar de bewakers van de rechtsstaat. Dat bleef niet hoe hij haar geliefde held moet uitstellen.

Verkeersborden

Pijlers die Ponaskany elke vijf meter zijn, vertrouwd in het oog van een burger, zoals het bleek, kan ook een object van gepassioneerde en zieke liefde zijn.

Dus het gebeurde in South Dakota, waar een inwoner van het kleine stadje Su Falls op de weg van een gepensioneerde in vrouwelijke panty en met een videocamera wordt gevonden.

De man belde meteen de politie, die een vreemde grootvader heeft vastgehouden, ontdekte die panty’s — Dit zijn alleen bloemen. In de video-archieven vond de gedetineerde veel interessante dingen die de politie nooit zou kijken.

Maar de service heeft een service. Guy in Pantyhose Twee jaar op een rij schoot hoe het copuleert met verkeersborden. Maar dit is niet het meest verbazingwekkende. Op de video zijn er andere «amusement» Gepensioneerde.

Dus filmde hij seks met een gewone kleine geur, die hij zelf heeft gegraven. Dit is echter niets.

Kersen op de taart van vreemde seksuele voorkeuren was de video waar de man de volledige passie van de ACT BDSM had verwijderd met het deurkozijn.

Runningly bekend met deze trackrecord, kunnen we aannemen dat de objecten van lust meer was. Maar we kunnen het niet weten.

Lantarenpaal

Striptease — Dit is voornamelijk een dans die iemand sprak. En dans — dit is kunst. En erg onaangenaam om te kijken wanneer amateurs in de kunst klimmen, die noch de lijn erin geen zin heeft.

En ja, sorry, maar één verlangen en enthousiasme nooit genoeg, als het niet van jou is. Maar vaak stopt het ontbreken van de nodige vaardigheden van mensen niet, en ze blijven bezighouden met liefde. Dus het gebeurde in het County Wiltshire.

Verschillende jonge dames en een paar schoolkinderen ving een absoluut naakte man op straat, die bezig was met iets tussen striptease en seks met een lantaarnpaal.

En we weten niet wat vrouwen meer gemarteld zijn — Dieletantisme in de kunst van striptease of sombere moraliteit, die in Engeland vrij hoog is.

In ieder geval verdraaide de fan van de lantaarns snel, en geeft hem niet om van het proces te genieten.

Bank

Wat te doen een eenzame man in de avond? Je kunt gaan zitten in de bar, een paar bierboksers kantelen, je kunt naar de film gaan, fietsen (nee, niet als ons vorige teken).

En je kunt nog steeds wandelen in het dichtstbijzijnde park. Wees op de bomen, luister naar vogels, denk aan het leven en… Om seks te hebben met een parkbank.

Dus maakte een vriend van Hong Kong. En alles zou niets zijn — Niemand merkte hem op, dus een man kon genieten van spontane extreme seks.

Maar hij werd geleid door het oog meer en blijkbaar de grootte van een lid. Met moeite gaat hij in een gat in de winkel, hij kon er niet uitkomen. Na een dozijn mannen rond, maar niet om een ​​meesterklasse te nemen, maar om de arme collega’s te trekken.

Wie zou hebben gedacht dat banken bedrieglijk kunnen zijn.

Auto

Edward Smith sinds de kinderjaren hield van auto’s. Heel mijn leven, ze raken zijn verbeelding met hun kleuren, salons, technische gegevens, schoonheid en esthetiek, externe aantrekkelijkheid. Al deze kappen, wielen, banden gegoten!

Maar liefde was destructief voor Smith, hij kon tenminste ergens in 15 jaar genieten.

Het feit is dat Edward graag seks heeft met machines. En niet met een bepaald, maar met het meest anders. Zoals hij zelf zei, had hij de hele tijd ongeveer duizend stalen partners.

Natuurlijk overdrijft hij, maar absoluut niet precies verlegen van zijn passie.

Smith vertelde ook dat zijn meest interessante seksuele ervaring (nee, niet met zijn geliefde auto) met een helikopter was. Waar, hoe hij seks met hem deed, Smith heeft niet opgegeven.

Het blijft dus alleen om te raden hoe het mogelijk is en omdat het in het algemeen in de zin kon komen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Compare