Abe's Real Estate

5 Seksuele posities voor bestaande avonden van augustus

Denk aan de positie toen het meisje haar benen op zijn schouders naar haar man gooit? Dus, hier is het principe hetzelfde, alleen moeten beide benen aan één kant worden gezet. Laat hem je binnenkomen vanaf de staande positie: zo’n truc biedt het meest aangename gevoel, omdat de ingang smal wordt!

Seconde

Ga op de rand van het bed liggen met heel lichaam en laat de man je prijzen voor de heupen! Van de voordelen die we kunnen toewijzen wat u helemaal niet hoeft te werken, neemt uw favoriet alles mee! Het blijft alleen om te genieten van sterke aanraking en seks.

Derde

Uitstekende pose als je hebt besloten om je favoriete erotische dans te verrassen! Hij zal zichzelf de belangrijkste gast van de seksshow voelen: favoriet verleidt hem met zijn eigen televisie, en

priligy

hij kan niet denken, eerder om je lichaam in bezit te nemen. Trouwens, in zo’n pose kun je een beetje grap veroorloven en de cirkelvormige bewegingen van de dijen voortzetten, zelfs als zijn penis in jou zit. Hij zal blij zijn! Echte feestelijke seks.

Vierde

Toevoegen aan klassieke positie 69 Sexy speelgoed, en je zult merken hoe gewone seks de helderste ervaring wordt! Wat kan worden gebruikt? Oh-oh, de keuze is helemaal niet beperkt tot alles: de vibrator voor de penis, als je zijn penis met haar eigen handen streelt, en hij kan de vibrator op dit moment gebruiken en streven aan je clitoris. En je kunt bijvoorbeeld, bijvoorbeeld anale routine gebruiken. En vergeet natuurlijk geen smering! In dit geval, zoals seksspeeltjes, is smering noodzakelijk.

Vijfde

Meestal adviseert iedereen om een ​​kussen onder het hoofd te zetten, zodat het zacht was, en het hoofd keek niet terug. Maar we verzekeren: probeer erover te rollen vanaf de rand van het bed! Tijdens het orgasme zal genoegen overweldigd zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Compare